Har du redan ett ID?

Logga in till Mälarparken 1 - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till Mälarparken 1 - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs mer
Brf Mälarparken 1

Föreningen

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med organisationsnummer 769626-1267. Föreningen bildades 27/3 2013.

Postadress till styrelsen för föreningen är: Brf Mälarparken 1, Hamngatan 9, 172 66 SUNDBYBERG

 

Fastigheten

Fastigheten är belägen på Hamngatan 7 och 9  i Sundbyberg  och består av 50 lägenheter om 2-4 rum och kök fördelade på två trapphus. Byggnadsår 2013-2014. JM har byggt fastigheten på totalentreprenad av Seniorgården AB. Arkitekt är Lindberg Stenberg Arkitekter AB.

I fastigheten tillämpas sopsortering. Ett separat soprum finns för sortering av plast, glas, förpackningar, tidningar och elavfall. På gården finns sopsugsanläggning för mat- och restavfall.

Fastigheten är ett lågenergihus och värms med fjärrvärme kombinerat med värmepump. Bostäderna värms med vattenburna radiatorer. Ventilationssystemet renas med luftrenande filter. Individuell varmvattenmätning tillämpas.

Varje bostad är utrustad med energisnåla kyl och frys, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Ugn och microvågsugn är av inbyggnadstyp och spisen är en induktionshäll.

Bostäderna är utrustade med Telia Trippel Play för IP-telefoni, bredband och digital-TV. En digitalbox med Telia kanalpaket Lagom ingår som standard.

Till fastigheten hör 35 garageplatser. Fastigheten har inte någon gästparkering. Parkering på gården är inte tillåten. För utomhusparkering gäller Sundbyberg stads regler.

Brf Mälarparken 1
Postadress:
c/o MBF
Källgatan 14
722 11 Västerås
 
Besöksadress:
Hamngatan 9
172 66 Sundbyberg
 
brfmalarparken1@gmail.com